Vijesti

Deep Rock Galactic kooperativni FPS s proceduralno generiranim svjetovima prebacio je 2 milijuna prodanih komada

Na Deep Rock Galactic se dosad na FFA nismo previše osvrtali, a po svemu sudeći, bila je to jedna golema profesionalna greška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deep Rock Galactic stavlja vas u ulogu jednog od 4 igrača (u 4 različite klase) koji mogu igrati kooperativno online. Svjetovi se proceduralno generiraju, mogu se totalno uništiti, a svaka od misija pruža totalnu slobodu igračima kako doći do posljednjeg bossa i kako ga poraziti.

Horde neprijatelja, lootanje, nadograđivanje oružja i opreme te vrckasta pozadinska priča izgleda da su recept za uspjeh, jer Deep Rock Galactic sada je prodan u preko 2 milijuna primjeraka, a pohvalili u se s tim developeri u priopćenju za novinare.

Veliki je to uspjeh za ovaj mali studio. Deep Rock Galactic koji je u early access fazu ušao prije 2 godine, iz nje je izašao u svibnju prošle godine, a na Steamu ga dnevno u prosjeku igra 50-ak tisuća igrača. Brojka bi mogla još i rasti kako u narednim tjednima i mjesecima budu stizale obećane nadogradnje.

Veliki je ovo uspjeh i za mladog izdavača Coffee Stain, koji sada u svom portefelju ima hitove poput Valheima, Goat Simulatora, Satisfactoryja…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano