Vijesti

Deep Rock Galactic stiže na PS+, evo kako izgleda na PS5

Kooperativni multiplayer hit sa Steama Deep Rock Galactic u utorak 4. 1. stiže na PS4 i PS5, a od prvog dana Sony će ga omogućiti bez dodatnog plaćanja svim PlayStation Plus pretplatnicima. Sada smo dobili i prvi prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Launch trailer kroz preko dvije minute demonstrirao je kako izgledaju proceduralno generirani leveli, sto-postotnu destrukciju, horde svemirskih čudovišta… I to sve izgleda jako dobro, makar još uvijek nismo upoznati s tehničkim detaljima poput rezolucije i broja sličica na PS5.

PS4 i PS5 igrači igrat će zajedno na istim serverima, a cross-platform igranja, nažalost, neće biti, kao što nema ni prijenosa napretka s Xboxa ili PC-ja. Kako bilo, u utorak 4. 1. PlayStation igrači će se iz prve ruke moći uvjeriti zašto se Deep Rock Galactic sve više spominje u kontekstu jedne od najboljih kooperativnih igara svih vremena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano