Vijesti

Sony je potvrdio sve tri nove PlayStation Plus igre za siječanj

AŽURIRANJE VIJESTI 29. 12., 18 sati
Sony je i službeno potvrdio sve tri igre. Igramo ih od prvog utorka 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STARA VIJEST 22. 12.
Kao i posljednjih pola godine, i ovaj mjesec prije svih Dealabs otkriva koje igre nas čekaju u siječnju na PlayStation Plusu.

Ekipa s Dealabsa dosad je bila nepogrešiva, a nema razloga da to ne nastavi biti i dalje. Deep Rock Galactic, na PC-ju megapopularni kooperativni looter shooter u 1. mjesecu stiže na PS4 i PS5, a kako stvari stoje, Sony ga je odmah osigurao za PlayStation Plus pretplatnike. Brzi pogledom na Youtube kanal developera otkriva zasad skrivenu najavu za 29. 12., to bi trebalo biti to.

Drugi veliki hit je Dirt 5, jedan od launch naslova nove generacije konzola. Ovu arkadnu jurilicu Filip (@Flipper) je u našoj recenziji opisao kao prokleto “zabavnu i adiktivnu igru koju je teško prestati igrati”.

Treća PlayStation Plus igra za siječanj trebao bi biti spin-off jedne od najbolje ocjenjenih igara prethodne generacije. Personu 5 Strikers Goran (@foggy) je preporučio svima koji su voljeli originalnu Personu 5.

Za svakoga ponešto od utorka 4. 1. 2022. Jeste li zadovoljni?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano