Vijesti

Destroy All Humans 2 dobiva remake!

Iako se čeka službena potvrda, šuška se da će i nastavak kultnog klasika dobiti tretman ljepote.

Tijekom veljače je THQ Nordic najavio dolazak remakea na Steam te je prigodno pustio i trailer. Na samom kraju trailera se pojavljuje i Crypto-138, koji je kao klon Crypta-137 bio glavni protagonist nastavka originalne igre. Kako u remakeu nismo vidjeli ni co-op ni multiplayer, Crypto-138 je očigledno bio teaser za nastavak.

Nove informacije oko remakea su se pojavile putem Twittera gdje je Destroy All Humans Tribute fan račun objavio par zanimljivih informacija i slika. Po njima, Black Forest Games studio koji je napravio remake prve igre, trenutno radi na misterioznoj igri imena “Project Cattleprod 2”. Kad se prisjetimo što je sve Crypto-138 radio brižnim kravama u igri, naziv zaista aludira na Destroy All Humans 2. No još više od samog naziva aludira sam logo, koji je identičan onome iz Destroy All Humans 2 igre, kao i opis igre i specijalnih moći vrlo sličnih onima Crypta-138.

Koliko u svemu ima istine vidjet ćemo uskoro te se nadamo službenoj najavi i od strane THQ Nordica da li Destroy All Humans 2 zaslužuje remake.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close