Vijesti

Destroy All Humans i Darksiders: Genesis su izgleda dvije THQ igre koje ćemo vidjeti na E3-u!

U članku koji smo jučer napisali, spomenuli smo da THQ Nordic u razvoju ima više od 80 igara. Od toga čak njih 48 nije uopće najavljeno, a sve što smo saznali je informacija da će dvije nove igre biti predstavljene na E3-u. Upravo se cijelo vrijeme misli da je jedna od njih Destroy All Humans, a druga Timesplitters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema informacijama koje su iscurile tijekom Reddit AMA, jedna igra zaista je Destroy All Humans, a druga je Darksiders: Genesis.

Na slici koju vidite, a koja datira još od kraja veljače, vidi se datum E3-a i dvije igre koje će otkriti. Dok svi znate kakva je igra Darksiders, mnogi nisu nikad odigrali Destroy All Humans što je prava šteta jer radi se o vrlo kvalitetnom platformeru u kojem igramo u ulozi “zlog” aliena koji je došao pokoriti zemlju.

Igra je uistinu imala uvrnute misije i zadatke kao što su usisavanje krava i analne sonde u svrhu istraživanja Zemljana. Ako je ovo točno, veseli nas novi Destroy All Humans. Prvi dio izašao je davne 2005. godine, a nastavak isto tako davne 2008. godine. Doduše, na PS4 je stigao i remaster, no ipak svi želimo pravi nastavak s današnjom grafikom, kontrolama i drugim modernim forama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano