Vijesti

Developeri Call of Dutyja odgovorili Kratosovom glumcu: Jedan CoD ima bolju prodaju od GoW serijala ukupno

S The Game Awardsa nekako najviše odjeknula je šala Christopher Judgea, glumca Kratosa iz God of War igara, koji se na pozornici našalio kako je njegov poduži 8-minutni govor trajao duže od ovogodišnje Call of Duty kampanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kampanji za ovogodišnji Call of Duty svašta se pisalo. Da je izrezana, da je napravljena na brzinu, da je nastala iz DLC-a i svašta nešto. Međutim, činjenica je, kratka je. Kraća nego prošlih godina. Međutim, neki developeri iz Sledgehammer studija nisu dobro dočekali burn kojeg je vidjelo na desetine milijuna igrača.

Jedan od onih koji su se uvrijeđeno okrenuli društvenim mrežama je developer Ajinkya Limaye koji je na X-u poentirao kako je Modern Warfare 3 svejedno ostvario bolju prodaju od zadnjeg God of Wara, a vjerojatno i od svih skupa.

Artist Nelson Plumey dodao je kako Call of Duty ima nemjerljivo bolje metrike igranja od God of Wara, a developerica Darcy Sandall zaključila je kako takva “spuštanja” nemaju što raditi na dodjelama nagrada poput ove.

Koliko su navedeni komentari besmisleni najbolje govori činjenica da su sada svi obrisani.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano