Vijesti

Developeri Days Gonea o svojoj novoj igri: “Kuhamo!”

Igračima omiljeni Days Gone neće dobiti nastavak, o čemu smo na FFA već naširoko pisali. Vodstvo Sonyjevog Bend studija nije bilo potpuno zadovoljno igrom, navodeći problematičan razvoj, tehničke probleme i loš(ij)e ocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvu studija očito se nije svidio ni prijedlog novog glavnog lika u potencijalnoj dvojci. Bend sada, kaže, radi na još ambicioznijem naslovu koji će se nadograditi na open world mehanike Days Gonea te će imati multiplayer. Studio je to poručio još prije dvije godine, što je dosad i jedina službena informacija o novom projektu.

I dok se priča kako je 2024. ta godina, godina kada će Bend konačno otkriti na čemu radi, upit pratitelja na X-u o razvoju novog IP-a dobio je kratak i jasan odgovor – kuhamo. Kuhaju već blizu četiri godine i već bi bilo vrijeme. U nekoj od narednih PlayStation prezentacija nadamo se prvom prikazu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano