Vijesti

Developeri Hogwarts Legacyja već rade na novoj AAA igri

Hogwarts Legacy je kao igra u Harry Potter univerzumu imao sve preduvjete za uspjeh, međutim, prodajni i kritički uspjeh iznenadio je i sam Warner Bros, te studio Avalanche Software. Samo u prva dva tjedna, ovaj RPG prodan je u preko 12 milijuna primjeraka, a dok priprema igru za konzole prošle generacije, studio čini se već radi na novoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je primijetio Game Rant, u oglasu za posao navodi se pozicija rada na “još nenajavljenoj AAA igri za konzole”. Kako se vijest proširila internetom, tako je studio uklonio liniju teksta koju spominje igru, ali internet pamti.

Što se krčka u Avalancheovom lončiću? S obzirom na uspjeh Hogwarts Legacyja, ne bi nas iznenadilo da je Warner Bros pogurao što skoriji početak razvoja nastavka. Bila bi to sigurna oklada i za developera i za izdavača. Ono u što smo prilično uvjereni je da DLC ili ekspanzija nije u razvoju.

Naime, još po izlasku, nakon što je postalo jasno o kolikom hitu se radi, game director Alan Tew potvrdio je kako se ne planira dodatan sadržaj za igru, a simultani razvoj nove igre i svojevrsne ekspanzije nam se ne čini izglednim.

Inače, Hogwarts Legacy upravo danas izlazi za PS4 i Xbox One, a izvedba za Nintendo Switch zakazana je za 25. 7.

Igra

Povezano