Metro Exodus developer izazvao još veći bijes “Steam ratnika” izjavom da idući Metro neće doći na PC ako ne prestanu biti mali hejteri

PC Cry Race!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I bogati plaču, pa tako i PC igrači plaču. Nekoć zvana “PC Master Race” sad je “Cry Like A Baby Race” jer Metro Exodus ne dolazi na Steam, već dolazi na Epic Store. I naši forumaši i članovi redakcije plaču jer sad neće imati igru u jednom Steam katalogu, nego će morati skinuti i Epic Store na svoja računala. Povrijeđena je duša PC igrača, a mi konzolaški “plebovi” spoznali smo da nam se godinama PC igrači rugaju kako smo mi fanboy one ili ove konzole, a na kraju shvatite da su baš to PC igrači.

Steam i Epic ratnici

Možda PC igrači se ne dijele na PS4, Xbox i Nintendo igrače, ali očito su vezani za digitalne trgovine jer mržnju i napade kakve trpi čitav Metro serijal od objave da Exodus odlazi na Epic ne pamtimo. Prve dvije igre svaki dan dobivaju na stotine loših ocjena od ljutih Steam ratnika, a Metro Exodus je već sad uvelike okružen negativizmom kakav ne zaslužuje. Mržnju i bijes koju šire Steam ratnici prema igri, natjerala je člana 4A Games na reakciju koja je još dodatno potpalila vatru.

Naime, izjavio je da ukoliko se nastavi ovakav bojkot i hejt PC igrača, idući Metro neće doći na PC. Da, izjava je sasvim nespretna i samo je dodatno rasplamsala vatru. Prava je šteta što se sve događa oko Metro Exodusa jer to serijal sigurno nije zaslužio. Ajde da je to serijal koji je zaražen mikrotransakcijama, pohlepom izdavača ili slično. Ali, nije.

Metro je fantastičan serijal, Exodus će biti fantastična igra i prava je šteta što igri rade “borci za prava Steam igrača.” Žao nam je samo kao igračima što na taj način ugrožavaju igru i drugima. A ako njih pitate zašto su ljuti što igra ne dolazi na Steam, njih više od 70% ne zna odgovor. Bitno je samo biti hejter hejtat. 

Za sve nas koji ne patimo od takvih stvari, igra izlazi već 15.2. i to na PS4, Xbox One i na Epic Games Store. 

PROPUSTITI OVAKVO NEŠTO JER STE STEAM FANBOY!? UŽAS.

https://www.youtube.com/watch?v=pRi6bGWD04w&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS