Vijesti

Developeri nisu dopustili pitanja o remasterima God of War trilogije

Blagdansku tišinu prošlog tjedna prekinula je glasina iz prilično ozbiljnih izvora. Navodno se za PS5 pripremaju remasteri God of War trilogije, a ima li boljih ljudi glasine potvrde ili demantiraju od game directora Ragnaroka Brune Velazqueza i Mihira Shetha.

Ovaj par developera predvodio je razvoj posljednjeg God of Wara, uključujući i DLC Valhallu koji se jednim dijelom vratio korijenima, a sada je gostovao kod GameBreakerGoda, Youtubera specijaliziranog za God of War serijal.

S Youtuberom su uživo igrali i komentirali DLC te pritom nekako uspjeli naljutiti fanove. Premda su svi željeli znati o remasterima i pilali su pitanjima u komentarima, GameBreakerGod nije se usudio pitati developere o temi.

Ni potvrda ni demantij

“Nije mi bilo dopušteno”, priznao je jednom komentatoru, što je dio fanova razljutilo, a druge navelo na razmišljanje. Kako to obično biva, prije snimanja dogovaralo se što i kako, a jedan od uvjeta očito bio je ne pričati o remasterima ili bilo kojem drugom budućem projektu.

U suprotnome, demantij bi bio jasan, pa čak i poželjan, a izostanak istog te zabrana pričanja o istom fanovima pruža tračak nade. Inače, God of War trilogija s PS2 već je jednom remasterirana za PS3, a sudeći po reakcijama fanova, potražnja za još jednim osvježenjem svakako je postojana.

Igra

Povezano