Vijesti

Developeri World Wara 3 su, prigodno, odlučili odgoditi lansiranje otvorene bete

Nakon očajnog izlaska 2018. i odluke da se igra povuče i sredi do kraja, nedavan izlaska u zatvorenoj beti piše jednu znatno ljepšu priču. World War 3 poljskog studija Farm 51 igrači opisuju kao nešto što je trebao biti novi Battlefield, ali planove o otvorenoj beti poremetila je jedna priča koja nije toliko lijepa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prije 4 mjeseca kada je najavljen ulazak u otvorenu baš negdje ovih dana, developeri nisu ni sanjali da će svijet pogoditi novi veliki rat, a kojeg tek jedna luda glava dijeli od svjetskog sukoba. Sada World War 3 naslov ne zvuči toliko dobro, izdavanje takve igre sada nije prigodno, stoga su se developeri odlučili na odgodu.

I ne samo zato. Developeri smatraju kako im predstoji još posla prije nego što budu spremni pustiti više igrača, a prije svega to se odnosi na stabilnost servera i tehničke poteškoće. Ipak, PC igrači World War 3 mogu igrati i dalje. Kupovinom na Steamu za 13 eura, a transformacija u F2P vode s otvorenom betom dogodit će se negdje kasnije ove godine. Ako ne bude pravog trećeg svjetskog rata.

Zašto World War 3 uspoređuju s Battlefieldom 3 ili 4 pogledajte ispod.

Povezano