Vijesti

Diablo 4 najviše igrate na Xboxu

Diablo 4 stigao je na Xbox prije 10-ak dana i natjerao vas na grijeh upravo u uskršnjem tjednu. Prvi je to veliki Activisionov naslov na Game Passu od kada ga je Microsoft kupio za 70 milijardi dolara, a čini se kako je Microsoft zasad zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Windows Central prenosi interni email predsjednice Xboxa Sarah Bond u kojem navodi kako kako je Xbox jako brzo nakon dolaska na Game Pass posto dominantna platforma za Diablo 4 igrače. Premda ne navodi njihov broj na Xboxu ili na drugim platformama, čini se da ga Game Pass pretplatnici na Xboxu vole.

Popularnost na Xboxu možda puno govori o općoj popularnosti igre koja je, nekako smo dojma, izgubila igrače brže nego svojevremeno Diablo 3, a fanovi se najviše žale na izostanak kvalitetnijih inicijativa za igranjem novih sezona.

Ali sezona i novog sadržaja svakako ima. Četvrta sezona zakazana je za 14. 5., igrači na PC-ju je već testiraju na Public Test Realm serverima, a sudeći po prvim dojmovima testera, veći spektar slobode u razvoju buildova i nove end-game tamnice mogle bi vratiti mase.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano