Vijesti

Na dan kad vas Bog poziva k sebi, Diablo 4 dolazi na Game Pass

Čista srijeda je kršćanski blagdan, dan koji katolike poziva da budu Božja djeca. Upravo na taj dan, simbolično, Microsoft je odlučio dodati Diablo 4 na Game Pass i pozvati vas Vragu. Imao sam dobru ideju za uvod, ali guglajući dolazim do spoznaje da ipak nisam neki katolik. Čista srijeda nije Velika srijeda, ali izmislit ćemo i za taj dan neku simboliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Veliku srijedu Juda izdaje Isusa, a ove godine 28. 3., na Veliku srijedu Microsoft će izdati vas koji još niste igrali Diablo 4 i tako vas gurnuti u jednu višetjednu ovisnost. A ovisnosti su loše, jelda.

Prvi je to hit iz redova najvećih koji će nakon akvizije Activision Blizzarda doći na Game Pass i jedan od najlogičnijih prvih poteza. Kao live service igra, Diablo 4 je idealan za pretplatničku usluge poput ove, a među 30-ak milijuna pretplatnika sigurno će se pronaći i još pokoji kupac mikrotransakcija kojih ova igra broji na pretek.

Inače, da razjasnimo jednu stvar. Diablo 4 ne dolazi i za pretplatnike Game Pass Corea, nekadašnjeg Xbox Live Golda, kako je to isprva pogrešno najavila predsjednica Xboxa Sarah Bond.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano