Vijesti

DICE otkrio “impresivne” planove za Battlefield V – dolaze 3 nove mape, nova oružja i modeovi

DICE je definitivno zadobio pažnju igrača otkrivanjem Firestorma, odnosno battle royale modea koji već u ponedjeljak dolazi u Battlefield V i izgleda prilično fantastično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj je sve

Mjesecima nakon launcha, Battlefield V s dolaskom novih stvari konačno izgleda kao igra u kojoj ima “mesa”, ali i dalje nedostaje više mapa što bi se trebalo promijeniti u idućih par mjeseci.

DICE naime planira kroz nova poglavlja koja stižu u igru dodati “čak” 3 nove mape koja je svaka drugačija od druge. Jedna će mapa biti za vas koji volite borbu na blizinu, a druga mapa je ogromna mapa smještena u Grčkoj.

Treća mapa nazvana je prema stvarnoj njemačkoj invaziji “Mercury” i događa se na Kreti (to nije ista Grčka mapa koju sam gore spomenuo) te dolazi vrlo brzo. S Firestormom od ponedjeljka stiže novo poglavlje koje osim BR modea donosi spomenutu mapu i sasvim novi Outpost mode o kojem ne znamo ništa, ali DICE je rekao ubrzo otkriti više detalja.

Što nam sve zapravo dolazi u narednim mjesecima najbolje ćete vidjeti ako pogledate kompletnu sliku Battlefield V “roadmape.”

Još više detalja o novim stvarima pročitajte na službenom blogu igre, a ako vas sve ovo privlači, imajte na umu da je igra trenutno snižena (Deluxe) verzija na PlayStation Storeu i iznosi 229,00kn.

Sad već s ovom količinom mislim da možemo reći da je igra vrijedna kupnje bez ikakve zadrške. Sve drugo u igri je odlično, samo je sadržaj, odnosno nedostatak istog problem. Sa svim novim stvarima koje dolaze, čini nam se kako ipak ima nade za nas, DICE i igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano