VijestiZanimljivosti

Diogo Jota odustao je od FIFA turnira kako bi stigao na utakmicu, pa je zabio dva gola i ovako proslavio

Osim što je u formi života na zelenim travnjacima, napadač Liverpoola Diogo Jota u životnoj formi je i na virtualnim travnjacima. Još dok je igrao u Wolverhapmtonu Jota se dokazao kao najbolji esport igrač među nogometašima, a čovjek je sada konkurentan i među najboljim esport igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku, dok se oporavljao od ozljede ranije ove godine, Jota se pronašao i u samom vrhu najboljih igrača FIFA-e na svijetu.

Međutim, ovaj vikend Jota se pronašao u prilično zanimljivoj situaciji. Prijavio se na kvalifikacijski turnir u FIFA-i 22, dogurao daleko, a onda je u jednom trenutku morao odlučiti – hoće li otići na utakmicu protiv Southamptona ili odigrati turnir do kraja?

Naravno, odustao je od turnira jer ipak ima milijunski ugovor s Liverpoolom, otišao je na utakmicu, zabio dva gola i s ocjenom od 8,7 na Sofascoreu proglašen je igračem utakmice. Prvi gol je zabio već u 97. sekundi utakmice. Pogledajte kako ga je proslavio. Legenda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano