Vijesti

Dirt 5 novom ekspanzijom donosi ogromno poboljšanje za PS5 igrače

U Dirt 5 prošlog tjedna došao je Super Sized Content Pack koji je besplatan za sve igrače koji imaju Amplified / Year One Edition Dirta. On donosi 4 nova auta, 27 novih događaja u karijeri i nove sponzore. Bitnije od svega on donosi novu 5.0 zakrpu. Napravljena su ogromna poboljšanja isključivo za PS5 kontroler i njegov haptički podražaj. Sada osim vibracija, osjećate i šljunak na stazi u vašim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://twitter.com/GxmerChris/status/1417572659043479555

Imali smo priliku odigrati novu ekspanziju i možemo reći da je jedna od najboljih do sada. Staze su nove, svježe, a novi izazovi koji se od vas zahtijevaju čine igru zanimljivijom. Time trialsi su nešto sasvim novo u Dirtu 5, a znaju biti dosta zahtjevni. Haptički podražaj je bio prisutan i prije, ali sada su ga dodatno inovirali pa tako osjećate svaki kamenčić na stazi. Zaista možemo potvrditi da haptički podražaj daje totalnu drugačiju perspektivu na igru.

Jeste li igrali Dirt 5 na next-gen konzolama? Ako ste ikako u mogućnosti, isprobajte Dirt 5 nakon zadnjeg ažuriranja na PS5 jer će vas DualSense mogućnosti oduševiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano