Vijesti

Disgaea dolazi i na PC

Nije više tajna da japanski proizvođači igara sve više pažnje posvećuju upravo osobnim računalima. Upravo taj scenarij događa se i s Nippon Ichi Software jer najavljena je “definitivna” verzija igre Disgaea: Hour of Darkness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva u vjerojatnom nizu Nippon Ichi Softwareovih igara, ujedno i prvi dio poznatog JRPG serijala Disgaea (D: HoD je izašla na PS2 davne 2003.), stiže na PC već u veljači 2016. Disgaea PC će tako sadržavati sve što su sadržavale PS2 i PSP verzije, uključujući i Etna mod. Nippon Ichi obećava posebnu pažnju posvećenu ovoj verziji, što uključuje podršku za visoke rezolucije, poboljšano sučelje, detaljnije teksture, pa čak i posebnu podršku za miš i tipkovnicu. Steam pojedinosti poput postignuća, čuvanja pozicije u oblaku i digitalnih kartica se podrazumijevaju.

U međuvremenu je na PS4 izašla i Disgaea 5: Alliance of Vengeance. Spomenimo samo da posljednji nastavak, baš kao i cijeli serijal, ima priličnu naklonost kritike i odlične do vrlo dobre ocjene. Stratezi i ljubitelji JRPG igara na PC-u imaju razloga za zadovoljstvo.

Povezano