Vijesti

Djeca psuju i plaču, svijet je u šoku – Ninja se prodao, od*ebao Twitch i seli na Mixer

Trebao je ovo biti Call of Duty: Modern Warfare dan, a onda je kao grom iz vedra neba najpoznatiji Twitch streamer Ninja obznanio svijetu da odlazi s Twitcha i neće više streamati na Twitchu. Šok i nevjerica je zavladala streaming i gaming svijetom kad je Ninja poručio da odlazi na – Mixer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku pisanja teksta, video na Twitteru je pregledan preko 4.5 milijuna puta, a Ninja ime je u trendingu na svim društvenim mrežama. Čovjek koji je stvorio svoje ime i zaradio milijune na Twitchu rekao je da mora otići jer želi se vratiti korijenima i pronalsku samog sebe.

Priča za djecu…

Naravno da Ninja ne mora pronaći samog sebe, nego je put do njegovog srca pronašao Microsoft koji je sigurno pred Ninju postavio nemoralnu ponudu u vidu par milijuna dolara za prijelaz na Mixer. Većina vas ne zna da je uz YouTube i Twitch, Mixer treća velika platforma za streamanje koja nije popularna niti blizu kao Twitch.

Ninja je izgubio isti trenutak svoju kvačicu na Twitchu jer je prekršio ugovor, a moramo reći da je navukao na desetke tisuća pogrdnih komentara od bijesnih pretplatnika. Mnoge, baš mnoge je razočarala ova njegova odluka. Ninja je imao preko 15 milijuna pratitelja na Twitchu i jasno je da tako veliki uspjeh neće imati na Mixeru, ali sigurni smo da ga to previše ne muči.

Ako to želite, Mixer trenutno ima ‘promociju’ gdje se besplatno možete pretplatiti na Ninjin kanal.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano