Vijesti

DLC s Balkanom za Euro Truck Simulator 2 dobio je datum izlaska

Ranije nego što su se to neki možda nadali, West Balkans DLC za Euro Truck simulator dobio je datum izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DLC s Hrvatskom, Slovenijom, Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Kosovom, Crnom Gorom i Sjevernom Makedonijom zakazan je za 19. 10. Kako navode developeri iz SCS Softwarea, a to znamo i sami, radi se o regiji prepunoj različitih kultura i prirodnih ljepota.

Sve ceste i lokacije u West Balkan DLC-u.

Tim povodom izdan je i novi trailer s nizom lokacija, od kojih je jedna i Pelješki most, a potom vidimo i njegove pristupne ceste, poput mosta Ston. U nekoliko kadrova vidimo i grad Rijeku, a osobito lijepo napravili su gradove iz drugih zemalja poput Sarajeva i Mostara. Nažalost, što se tiče Hrvatske, izostat će gradovi poput Dubrovnika i Varaždina, a nekako najviše čudi izostanak Slavonskog Broda kao velikog tranzitnog grada.

S novom ekspanzijom stižu i novi, povećani hardverski zahtjevi za PC, što se najviše odnosi na RAM memoriju, koja je s minimalnih 4GB podignuta na 8GB, te s preporučenih 6GB na 12GB.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra