Vijesti

Pogledajte nove slike Hrvatske u Euro Truck Simulatoru 2. Pelješki most, Dubrovnik, Skradin…

Razvoj West Balkans DLC-a za Euro Truck Simulator 2 se poprilično odužio, ali kako to zamjeriti developerima češkog SCS Softwarea kada vidimo koliko truda je uloženo u modeliranje našeg okruženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povod za novi izvještaj iz razvoja DLC-a su mostovi u Srbiji te Bosni i Hercegovini, a posebno u Hrvatskoj koji su dobili posebnu pozornost. Developeri su pokazali slike Pelješkog mosta, Most Franja Tuđmana kod Dubrovnika i Most Krka, međutim, to neće biti svi mostovi u igri.

“Iako mostovi imaju važnu funkciju prijelaza preko prepreka, neki od njih se ističu i vizualno. To je slučaj s modernim mostovima kao što su Most Franja Tuđmana, Pelješki most i Most na Krki. Osim što služe kao vitalna poveznica, svi ovi primjeri ponosno stoje kao prava arhitektonska čuda s kojih se pruža zapanjujući pogled”, poručuju iz SCS-a.

Međutim, to nije sve od hrvatskih mostova. Kažu da će se osim Pelješkog mosta u igri pronaći još jedan nedavno dovršeni most. Što tumačimo kao da će se u Euro Truck Simulatoru 2 pojaviti i nedavno spojeni most Cetina iznad Omiša.

Ispod pronađite galeriju slika hrvatskih mostova i obale, a u nastavku i naše direktne usporedbe sa stvarnim lokacijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra