Vijesti

Dobili smo datum početka 4. sezone CoD: Warzonea i potvrdu Cpt. Pricea

Kratak teaser video ostavlja jako malo prostora da novi operator u 4. sezoni neće biti Captain Price. 99.9% smo sigurni u njegov dolazak. Međutim, prije gledanja trebamo vas upozoriti na spoilere ukoliko još niste odigrali Modern Warfare kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova sezona trebala bi započeti u srijedu 3. 6. (na dan kada se očekuje i predstavljanje PlayStationa 5). Budući da na kraju videa Captain Price iskače iz aviona smatramo da je to to – nakon Ghosta iz još uvijek akatualne sezone imamo još jednog legendarnog operatora.

Do 3. 6., odnosno s prelaskom na novu sezonu očekujemo i da se razriješi čitava priča oko bunkera na mapi, a zatim i razotkrije novi Call of Duty koji ćemo igrati na jesen, a čije ime je već potvrđeno: Black Ops Cold War. Tu bismo povukli još jednu paralelu s predstavljanjem PlayStationa 5, budući da Sony i Activision već godinama surađuju na promociji CoD igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano