Vijesti

Dogovoreno je snimanje Death Stranding filma, Kojima želi redefinirati filmske adaptacije videoigara

Kako javlja Deadline, Hideo Kojima potvrdio je da se radi na Death Stranding filmu. Kojima Productions se upario s Hammerstone filmskim studijem producenta Alexa Lebovica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hammerstone će kompletno financirati Death Stranding film, Lebovicu će asistirati sam Kojima, a zasad je nepoznato hoće li okupiti glumačku postavu iz istoimene igre u vidu Normana Reedusa, Mads Mikkelsena, Margaret Qualley i drugih, ili će ići potpuno drugim smjerom od videoigre.

“Ne mogu biti više uzbuđen zbog partnerstva s Hammerstoneom. Ovo je ključan trenutak za franšizu i jako se veselim suradnji u donošenju Death Strandinga na veliki ekran”, uzbuđen je Kojima. Kojimi je ovo najmanje drugi aktualni Death Stranding projekt, budući da je prošli tjedan na The Game Awards ceremoniji teaser trailerom otkrio Death Stranding 2 igru.

“Za razliku od drugih visokobudžetnih adaptacija videoigara, ovo će biti daleko intimnije i prizemljenije iskustvo. Naš cilj je redefinirati što bi adaptacija videoigre mogla biti kada imate kreativnu i umjetničku slobodu”, dodao je Lebovici.

ffa anketa

Može li Hideo Kojima biti uspješan filmski producent?

Nakon što je desetljećima razvijao naslove koji plešu između granice igraćeg i filmskog, Hideu Kojimi ovo će biti prvi filmski uradak uopće. Mislite li da Kojima uspješno može prebaciti svoj umjetnički izričaj na velika platna?

Igra

Povezano