Vijesti

Star Citizen je prikupio preko pola milijarde dolara

Od kada je prvi put predstavljen 2012., pokazat će se kasnije, nerealnim obećanjima, Star Citizen je prikupio preko pola milijarde dolara od igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio Robert Space Industries i dalje javno bilježi ukupan zbroj svih donacija te kupnji različitih modula, brodova i ostalih nedovršenih ideja, a danas, 10 godina poslije, još uvijek nema jasne naznake o tome kada će sve obećano biti ispunjeno.

Još prije 5 godina dok je FFA kao portal bio tek u povojima čudili smo se tada prikupljenih 150 milijuna dolara te izostanku konkretnog napretka u razvoju, a danas situacija nije puno bolja. Star Citizen je i danas, kao i prije 5 ili 10 godina tek odraz neispunjenih ambicija, što se možda najbolje vidi na primjeru nikad izašle kampanje za jednog igrača imena Squadron 42.

Bit će kad bude

Visokobudžetnu kampanju za Star Citizen s Mark Hamillom i Gary Oldmanom u glavnim ulogama trebali smo igrati još 2016., a zatim je periodično odgađana sve do kraja 2020. kada je direktor Chris Roberts konačno shvatio da je najbolje više ne pričati o njoj.

Od početka ove godine službeni stav kompanije je bahato – “bit će kad bude!” Kad će biti, ne znamo, ali znamo koliko je. 500 milijuna puta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano