Vijesti

Dok neki drugi izdavači blokiraju igre s GeForce Now cloud servisa, Epic Games ga objeručke prihvaća

Već smo pisali o GeForce Now servisu koji je, prema nama, zasad najbolji i najpristupačniji cloud servis. Naime, kako biste igrali igre na njemu igru je dovoljno posjedovati na bilo kojem drugom servisu i za samo 5 eura mjesečno igrate igre s najboljim postavkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekim izdavačima se to nije svidjelo, odnosno ne sviđa im se što ih je na taj način Nvidia zakinula za određene provizije, pa su blokirali svoje igre na Geforce Now. Najnoviji izdavač koji je svoje igre blokirao je 2K Games s Borderlandsom 3, NBA 2K20 i drugima, a ranije su to već napravili Activision i Bethesda.

S druge strane, CD Projekt Red obećao je podršku za nadolazeći Cyberpunk 2077, a sada je to napravio i Epic Games s Frotniteom ali i svim igrama s Epic Games Storea kojima će olakšati sinkronizaciju s GeForceovim cloudom.

CEO Epica Tim Sweeney kasnije je pojasnio odluku kompanije kako se radi o cloud servisu koji je napristupatičniji developerima, ne uzima im novac, a smatra kako je i ovakav servis odličan alat za borbu s najpohlepnijim platformama današnjice – iOS-om i Playstoreom koji developerima oduzimaju čak 30% prihoda.

Budući da je sada u modi mrziti Epic i njihov Games Store, bit će zanimljivo promatrati kako će se igrači postaviti prema GeForce Now platformi s obzirom na ovakve izljeve ljubavi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano