Vijesti

Dovršeno je snimanje PlayStationove TV serije Twisted Metal

I dok je nedavno završilo snimanje The Last of Us TV serije kojeg su popratili bombastični prvi kadrovi iz postprodukcije, snimanje Twisted Metal TV serije proteklo je uz znatno manje šušura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez značajnijih leakova sa seta dovršeno je snimanje Twisted Metala, na Twitteru je potvrdio izvršni producent Michael Jonathan.

“Glumačka postava i filmska ekipa Twisted Metala bili su nešto posebno. Čak i uz grmljavinsko nevrijeme, ekstremne vrućine i automobile koji nisu radili kako treba, svi su maksimalno pridonijeli tomu da Twisted Metal bude što je luđi moguće”, napisao je producent.

Trenutno ne znamo ništa previše o radnji, ali Sony i Peacock bi uskoro mogli otkriti više o TV seriji koju ćemo gledati negdje u 2023. Seriju bi trebala popratiti i još neotkrivena nova igra koju navodno zajedno razvijaju Lucid Games (Destruction AllStars) i Firesprite, dva razvojna studija iz Liverpoola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano