Vijesti

Sony je navodno prebacio razvoj Twisted Metala na drugi studio

Nakon što je potvrđena Twisted Metal TV serija, Sony je navodno odlučio usporedo razvijati novu igru. Leakane informacije govorile su kako je razvoj povjeren jedinom logičnom izboru, Lucid Gamesu koji je bio zadužen za Destruction AllStars. Tomu u prilog išli su specifični oglasi za zapošljavanje, međutim, VGC javlja da je Sony odlučio promijeniti razvojni studio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VGC-u je sada javljeno da je iz nekog razloga razvoj novog Twisted Metala u Lucid Gamesu zaustavljen. Naovdno je Sony odlučio prebaciti razvoj u jedan od svojih studija u Europi. Podsjećamo, Lucid Games nije Sonyjev studio.

Sony i dalje ima u planu izdati Twisted Metal usporedo s TV serijom negdje u 2023., a jedan od izvora tvrdi kako razlog za promjenu studija leži u slabim rezultatima Destruction AllStarsa. Za koje, trebamo biti realni, je odgovoran i Sony odlukom da igru naplaćuje po punoj cijeni, iako ona vrišti F2P.

Firesprite preuzima uzde

Push Square istovremeno javlja kako je daljnji razvoj gotovo sigurno povjeren Firespiretu, studiju od preko 250 zaposlenika koji je uz Horizon Call of the Mountain (PS VR2 naslov) sposoban gurati razvoj još jedne igre. Olakotna okolnost leži u činjenici da se Firesprite i Lucid Games nalaze u istom gradu – Liverpoolu, što bi moglo olakšati tranziciju.

Ipak, izgleda da Sony nije raskrstio s Lucidom. Navodno im je pružena još jedna šansa s Destruction AllStarsom (taokđer javlja Push Square) za kojeg se planira najava velike ekspanzije kasnije ovog mjeseca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano