Vijesti

Dr. Dre radi na glazbi za GTA 6, otkrio je Snoop Dogg

Milijarde preslušavanja kasnije sad već kultne kolaboracije na Still D.R.E., Snoop Dogg i Dr. Dre rade na novom projektu. Ovaj put na novoj GTA igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da je natrag u studiju”, Snoop je odgovorio na pitanje o Dr. Dreu na Rolling Stoneovom podkastu. “Radi je*eno dobru glazbu i mislim da je nešto od toga povezano uz GTA igru koja izlazi”, otkrio je.

O kojoj “GTA igri koja izlazi” je riječ? O remasterima trilogije sigurno nije, a GTA 6 još uvijek nije službeno najavljen, ali po svemu sudeći, mogao bi biti uskoro. Ali ne još. Naime, Rockstar je za Rolling Stone odbio komentirati navode. Odnosno, u prijevodu – nije ih demantirao.

Natrag u studiju

Na novoj glazbi s Dreom radi i sami Snoop, a premda je Dreov novi rad obavijen veom tajne, poznato je da još od početka godine Dreov studio posjećuju kultni reperi i producenti poput Xzibita, Diamond D-a, Flavor Flava…

GTA 6 navodno se vraća u Vice City, a u prethodne dvije godine internetom su se širile razne glasine od pouzdanih i manje pouzdanih likova. Tom Henderson i Jason Schreier koje svrstavamo u skupinu pouzdanih tvrde kako novi GTA nećemo igrati u 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano