Vijesti

“Nove glasine o GTA 6 su točne”, potvrdio je Jason Schreier

Prošli tjedan razočarali smo vas s najnovijim setom glasina o GTA 6 koje zvuče odlično, ali nažalost bode jedan detalj – planirani datum izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati i pouzdani leaker Tom Henderson tada je izvijestio javnost o svojim saznanjima o najnovijem nastavku najpopularnijeg serijala svih vremena. Po njemu, GTA 6 bit će smješten u moderno doba. Fokus će biti na Vice Cityju i njegovoj okolici, mapa će s vremenom evoluirati, a igrat će se s dva protagonista od kojih će jedan biti žensko.

Tako najnovije glasine idu u suprotnost s onim što pišemo godinama unutar seta glasina podnaslova Project Americas, da će GTA 6 biti smješten u 80-e. No bitnije od radnje i mogućnosti je datum izlaska koji se, navodno, interno ne planira prije 2025. godine. Godina je to koju mnogi ne žele ni čuti, a sada ju je potvrdio najutjecajniji novinar gaming industrije Jason Schreier.

“Sve što je Tom Henderson rekao o GTA 6 se podudara s onim što sam i ja čuo o igri”, slaže se Screier.

Oboje se slažu da je GTA 6 tek u fazi rane produkcije. Podsjećamo, isti taj Schreier početkom prošle godine naljutio nas je izjavom kako GTA 6 sigurno nećemo igrati prije 2023., ali onda se pojavila globalna pandemija koja, očito je, je prolongirala očekivanja za još pokoju godinu.

Kako će mapa evoluirati?

No da ne završimo stvar u ružnom tonu, ‘ajmo se osvrnuti na onaj uzbudljivi dio – navodne mape koja će evolvirati s vremenom, što ide uz ruku s informacijama o kojima smo pisali početkom ove godine.

Patent koji je objavio Rockstar još u siječnju objašnjavao je sistem koji će mijenjati izgled grada ovisno o načinu na koji igramo. Četvrti gdje bi se radilo više nasilja postajale bi siromašnije, pročelja zgrada oronulije, a bande bi prevladavale. Istovremeno, neki drugi dio grada može dobivati nove zgrade i postojati uređeniji ako izvodimo radnje koje odgovaraju njegovim stanovnicima.

Evolucija mape i gradova zvuči strašno uzbudljivo, ali ako je zaista istinito to da se GTA 6 ne planira prije 2025. godine, onda ćemo, nažalost, pričekati još koju godinu prije trailera i iole konkretnijih te službenih informacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano