Vijesti

Dragon Age 4 je na sredini razvoja, a novi Mass Effect tek u povojima

Bioware se javio po pitanju napretka razvoja njihove naredne dvije igre. Kako se i pretpostavljalo, studio je potpuno fokusiran na samo jedan projekt, a drugi je tek u povojima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragon Age 4 je negdje u sredini razvoja, što je sjajan osjećaj”. napisao je voditelj Biowarea Gary McKay na blogu. Kako kaže, udareni su temelji za sve što žele napraviti, sve je definirano i postavljen je skeleton, a sada se fokus prebacuje više na vizualno polje. “Sada ćemo stvarati nevjerojatna okruženja, duboke likove, raditi na gameplayu, pisanju i animacijama”, poručio je.

Mass Effect 4 u prototip fazi

Više o Dragon Ageu čuti ćemo do kraja ove godine. Iako McKayev ton pisanja djeluje uzbuđeno, nama ono ne zvuči kao nešto što bi mogli izdati već naredne godine. Odnosno, u najboljem slučaju, možemo se nadati kraju naredne godine. Ali kada je Bioware uopće izdao nešto bez barem jedne odgode…

A kada smo kod okvirnih datuma, Mass Effect 4 nemojte očekivati u narednih nekoliko godina. Kako kažu, igra je tek u prototip fazi. Razgovaraju o različitim idejama, pa i sami pozivaju na oprez. “Izrada AAA next-gen igara traje dugo”, poručio je McKay.

Jesu li Mass Effect 4 najavili prerano?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano