Vijesti

Dragon Age: Dreadwolf bliži se izlasku u 2023. Ušao je u alphu

Bioware je upravo potvrdio sjajne vijesti za fanove Dragon Agea. Čini se da će biti spreman za 2023., kako je inicijalno najavio, budući da je u ovom trenutku Dreadwolf igriv od početka do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrili su to developeri u prvom postu na službenom blogu nakon 9 mjeseci. “Prošlo je jako puno vremena od tada i jako smo sretni što možemo najaviti veliki korak naprijed u razvoju Dragon Age: Dreadwolfa – upravo smo ušli u Alphu!”, objavili su.

Bioware nastavlja objašnjavati kako je to faza razvoja kada su apsolutno svi elementi posloženi, sve mehanike rade te je Dreadwolf igriv od uvodne do posljednje misije. Developerima sada predstoji podizanje vizuala, peglanje bugova te poliranje nekih dijelova priče ovisno o feedbacku testera i fokus grupa.

Jesen 2023.?

Developeri izdvajaju grad Minrathous, glavni grad Tevinterskog Empirea kao najuzbudljiviju novu lokaciju. Minrathous se spominjao u prethodnim Dragon Age igrama, a sada ćemo konačno moći posjetiti grad “izgrađen i pogonjen magijom”, totalno drugačiji od svih drugih. “Spektakularan je”, navodi generalni manadžer Gary McKay.

Dakle, sasvim je izvjestan izlazak Dragon Age: Dreadwolfa u 2023. godini, vjerojatno negdje u jesen, a dok je većina Biowareovaca posvećena novom Dragon Ageu, jedan drugi, nešto manji tim vrijedno radi na narednom Mass Effectu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano