Vijesti

Dragon Age: Dreadwolf nećemo igrati ove godine

Premda su iz Biowarea stizale indikacije kako će Dragon Age: Dreadwolf biti spreman za ovu godinu, izgleda da ćemo se još načekati na veliki povratak kultnog RPG-a i još legendarnijeg studija koji je u svojim posljednjim igrama po razini kvalitete ostao dužan igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indirektno je otkrio to sam Electronic Arts, koji u posljednjem financijskom izvještaju ne navodi Dragon Age: Dreadwolf na listi naslova koje planira izdati u ovoj fiskalnoj godini. A iduća fiskalna godina započinje s prvim danom travnja 2024. Dakle, ništa od novog Dragon Agea prije 1. 4. 2024. Usput, EA ne navodi ni još jednu igru koju sa zanimanjem pratimo – reboot Skatea.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine Dreadwolf je ušao u alpha fazu razvoja. Svi sistemi su dovršeni i igra je igriva od početka do kraja, tada je objasnio Bioware, međutim, peglanje će se očito odužiti.

O samoj igri još uvijek ne znamo puno, osim iz onoga što smo saznali kroz leak početkom ove godine. Naime, tada je procurio gameplay video koji ukazuje više na akcijski pristup borbi. Umjesto na poteze, okršaji će se odvijati u realnom vremenu i djelovat će više poput God of Wara ili Dark Soulsa, nego poput Dragon Age: Originsa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano