Vijesti

Dragon Age: The Veilguard dobio prvi gameplay prikaz. Izgleda bolje od onog lošeg trailera

BioWare je danas po prvi put prikazao gameplay za Dragon Age: The Veilguard. Srećom po sve nas, nije toliko cartoonish kao onaj reveal trailer od prije nekoliko dana.

Svejedno, vizualno je i dalje nešto neozbiljnijeg karaktera, ali ne poput Fortnitea ili sličnih igara. Fanove se razveseliti povratak dijalog wheela iz Dragon Age 2, ali nekima se možda neće svidjeti orijentacija ka više akcijskoj borbi. Premda je pauziranje borbe i dalje tu.

Ovih 20 minuta gameplaya je iz neke od ranijih sekcija igre i za neki konkretniji sud svakako bismo pričekali neki kasniji prikaz s više skillova i varijacije borbe. Međutim, ono što već sada znamo je da će Veilguard biti manje otvoren od prethodnika. Umjesto otvorenih zona, igra će biti strukturirana poput misija, ali developeri unutar istih ipak obećavaju mogućnosti za istraživanje.

Bolje narativno iskustvo

“Vjerujemo da je to najbolje za narativno iskustvo”, IGN-u je poručila Corinne Busche iz BioWarea. “Bit će tu i alternativni putovi, misterije, tajne, opcionalni sadržaj koji ćete pronaći i riješiti… Igra se kasnije otvara, ali je zasnovana na misijama.”

Kako prenosi IGN iz internih izvora, Dragon Age: The Veilguard će na konzolama imati grafički mod za 60 FPS-a. Sve to kasnije ove jeseni na datum koji još nije potvrđen.

Igra

Povezano