Vijesti

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition dolazi na PS4, Xbox One i PC 4.12

Square Enix želi još naših novaca, pa je tako Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition najavljen za PlayStation 4, Xbox One i PC (Steam i Microsoft Store) – najavili su danas tokom Xbox Games Showcase pre-showa. Također će biti dostupan preko Xbox Game Passa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva je činjenica da će ovo navodno biti port Switch verzije, znači Switch grafika, ali obećavaju istu rezoluciju i frame rate kao što je imala PS4 verzija. Ako s mene pita, ovo treba zabraniti.

Zašto kupiti ovu verziju? Skupili smo što je novoga:

  • Battle Speed Selector – ubrzajte borbu i pretvorite grind u zabavu.
  • Forge preko kojeg kujemo svakojako oružje i oklope sada će bit prenosiv i moći ćemo ga koristiti kada god poželimo.
  • Novi Soundtrack i Voice Overi – Novi MIDI zapisi (izvorni), nove orkestralne verzije, te DQVIII soundtrack
  • Photo Mode – slikanja nikad dosta!
  • The World Of Tickington – 16-bit grad Tickington gdje je moguće rekreirati događaje starijih nastavaka i sudjelovati u raznim questovima
  • 2D Mode – mogućnost igranja u 2D-u

Puno je tu još sitnica, ali mislim da je 2D mode svakako hit. Mislim da ću odigrat igru ovaj put kak spada – u 2D-u i na Draconian težini koja također dobiva razrađenije opcije. Tu su još i novi kostimi, nova čudovišta za jahati…

Tko nije igrao DQXI, ovo je još jedna prilika da se ovaj gem odigra. Xbox je svakako počeo širiti svoj spektar kvalitetnih naslova, a ovaj je pri samom vrhu serijala. Yuji (game designer) je 34 godine uz serijal! Prošli su me trnci kada sam to vidio, svaka čast majstore!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano