Vijesti

Dragon’s Dogma 2 dobila je novi gameplay prikaz, imat će 4 puta veću mapu

Dragon’s Dogma 2 dobila je prvi konkretan prikaz na PlayStation Showcaseu u svibnju, a noćas na Capcomovoj prezentaciji igara uslijedio je produženi gameplay prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz prve Dragon’s Dogme vraćaju se Pawnovi, a premda dvojka neće biti kooperativnog karaktera, Capcom obećava evoluciju AI-a koja će se osjećati kao da igrate s čovjekom. Pawnovi će biti konkretniji i izvan borbe te će vas usmjeravati prema lokacijama koje bi mogle biti od interesa. A upute će dobro doći, budući da je mapa četiri puta veća od originala.

Vraća se i Arisen kao glavni lik, pratit će ga do tri Pawna, a cijela igra razvija se u već dokazanom RE Engineu, što će, tvrdi Hidetaki Itsuno, imerziju podignuti na još veću razinu. Capcom obećava i poboljšanu fiziku, pa ćete, primjerice, moći rušiti mostove ili se pentrati po nekom od većih monstera. Premda tek treba otkriti konkretne informacije o korištenju fizike u svrhu gameplaya, jamči se veća kreativna sloboda u pristupu borbi.

Osim za PS5, Dragon’s Dogma 2 izlazi i za PC te XSX/S, a zasad nema datuma izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano