Vijesti

Dragon’s Dogma 2 ipak neće biti zaključan na 30 FPS-a

Internetom se od početka godine širi glasina kako će Dragon’s Dogma 2 biti zaključan na 30 FPS-a, što razmaženim igračima naučenima na veći standard u novoj generaciji konzola nije baš sjelo. Međutim, to nije točno, potvrđeno je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcomov Hideaki Itsuno potvrdio je na X-u kako to nije istina. Dragon’s Dogma 2 po izlasku idućeg mjeseca imat će otključani broj sličica u sekundi. Dakle, igrači na konzolama ovaj AAA RPG igrat će u do 60 FPS-a, ali “otključani frame rate” može značiti kako može otići i na drugu stranu. Do 30 FPS-a, a možda i niže?

Nitko još zapravo ne zna što s tehničke strane očekivati od Dragon’s Dogme 2 na PS5 i Xbox konzolama i radi se o stavci koju će Capcom svakako morati adresirati točnije i podrobnije, a ne tek nasumičnim komentarom nekog developera na društvenoj mreži.

Demo prije izlaska igre?

Igrači kao dobar primjer povlače paralelu s Monster Hunter Worldom, još jednim Capcomovim naslovom koji u načinu igranja s “otključanim FPS-om” na PS4 drži otprilike stabilnih 45 FPS-a, što bi kod Dragon’s Dogme 2 mogao biti kompromis na koji bi pristali mnogi.

Inače, sve više se priča i o navodnom demou koji bi mogao uslijediti u narednim danima, a Dragon’s Dogma 2 u svojoj punoj izvedbi izlazi 22. 3. na PC, PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano