Vijesti

Dvije i pol godine nakon izlaska, Cyberpunk 2077 je dobio što zaslužuje

Katastrofalne performanse, prvo uklanjanje neke AAA igre s PS Storea uopće i nebrojene kontroverze obilježile su izlazak Cyberpunka 2077. Posebice igrači na Steamu to ne opraštaju, pa je Cyberpunk po ocjenama igrača krenuo iz najnižeg razreda. A potom gradio svoj put do ovoga što je danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I konačno, dvije i pol godine poslije izlaska, Cyberpunk 2077 je na Steamu dobio “very positive” status ocjena. Što znači da je anulirao sve one negativne recenzije od izlaska, neke kritičare i preokrenuo, a potom nastavljao skupljati pozitivne recenzije igrača sve dok nije došao do 80% ukupno pozitivnih. Što je, kada sve uzmemo u obzir, golemi podvig.

Posebno je to drago sjelo CD Projektovom voditelju zajednice i PR-a Marcinu Momotu, koji se na prvoj crti obrane naslušao svega, od vrijeđanja do prijetnji smrću. Gameri znaju biti nepodnošljivi, posebno kada podbaci jedna od najiščekivanijih igara svih vremena.

Istu sudbinu, ovu početnu, negativnu, gotovo smo sigurni neće ostvariti nadolazeća ekspanzija. Prvi dojmovi novinara, pa čak i oni koji seciraju tehnikalije, su izrazito pozitivni. Phantom Liberty ekspanzija za Cyberpunk 2077 izlazi 26.9. za PC, XSX/S i PC.

Igra

Povezano