Vijesti

EA Access idući mjesec dolazi na PlayStation 4

Konačno je službeno potvrđen datum dolaska EA Access pretplate na PlayStation 4. Bit će to u srijedu 24. 7., dok će cijena biti 5 ili 30 eura, ovisno o tome želite li se pretplatiti na 1 mjesec ili godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nismo dobili službenu potvrdu svih igara, međutim, ako ćemo uzeti za usporedbu Xbox i PC platforme, “unutra” bi trebale biti praktički sve EA igre osim onih koje su izašle u posljednjih 6 mjeseci + najnovija FIFA koja u pravilu postane dostupna godinu dana od izlaska.

Iako najnovije igre u pravilu nisu unutra, unutar pretplate su se apsolutno sve nove igre mogle igrati određeno vrijeme besplatno. Primjerice, FIFA 19 i Anthem su se mogle igrati po 10 sati prije nego što bi se zaključale. Za očekivati je da će isto biti i s FIFA-om 20 i Star Wars Jedi: Fallen Order igrama kad izađu na jesen.

Iako nema novih igara, kao što primjerice ima Xbox Pass, “unutra” su igre poput Battlefielda V i 1, Battlefronta 2 i 1, Need for Speed: Paybacka, Mass Effect Andromede, A Way Outa i svih ostalih EA igara.

EA Access definitivno vidimo kao servis kojem ćemo se vraćati s vremena na vrijeme, s aktivacijom mjesečnih pretplata i aktivnim igranjem zaostataka, dok će godišnja pretplata za 30 eura biti zanimljiva onima koji se vide na duže vrijeme u igrama poput Battlefielda, Anthema, Battlefronta…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano