Vijesti

Saznali smo koje PS Plus igre nas očekuju u svibnju

Sony nam je službeno potvrdio PS Plus igre za svibanj :

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battlefield V, Stranded Deep i Wreckfest: Drive Hard. Die Last (PS5).

Ne tako davno smo pisali o tome kako Wreckfest dobiva PS5 verziju koja izlazi početkom šestog mjeseca.

Čini se da je Sony preduhitrio sve PS Plus pretplatnike, dogovorio se sa THQ Nordicom, te nam tako sjajni Wreckfest dolazi u svibnju besplatno isključivo za vlasnike PS5 konzola. Ujedno su i potvrdili da ovime ne dobivate i PS4 verziju Wreckfesta.

Slijedi nam igra za sve vlasnike PS4 konzola – Battlefield V. Potpuno je razumljivo da je Battlefield V besplatan upravo ovog mjeseca pošto prema tvrdnjama EA, u svibnju nas očekuje prvi pogled i najava za Battlefield VI. Osjećate li i vi u zraku neki ekskluzivan dogovor između Sonya i EA?

Posljednja igra koja je besplatna za sve igrače PS4 konzole je Stranded Deep. Ovo je avantura otvorenog svijeta gdje testirate svoje vještine preživljavanja. Nakon misteriozne avionske nesreće nalazite se na obali Tihog oceana, sami, bez pomoći, te morate biti spremni na sve kako biste preživjeli.

Ovim putem vas ujedno podsjećamo da je rok za preuzimanje svih PS Plus igara koje smo imali u travnju do 3.svibnja 2021. godine.

Što mislite o PS Plus igrama za svibanj?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano