Vijesti

EA je možda pronašao novu zlatnu koku – RocketArena je nova hero igra koja bi mogla pomrsiti račune velikim igračima na tržištu

Jedna od igara koju nismo pokrili na našem portalu, a koja je predstavljena u petak rano ujutro na EA Play 2020 konferenciji je Rocket Arena. Rocket Arena je privukla prilično veliku pažnju kod igrača koji vole hero shootere kao što su Overwatch, Valorant i sl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o 3vs3 pucačini koja stiže na PS4, Xbox One i PC (Steam i Origin) već 14. srpnja i čini nam se da je miks svega što žanr ima za ponuditi. Grafika je vesela i šarena, mape nam se čine jako dobro dizajnirane, kao i sami heroji. Igra će vjerujemo u svakom slučaju privući sigurno mlađu publiku, a o tome koliko će biti uspješna kod starijih ovisi puno o samoj igrivosti.

Prvi dojmovi igrača koji su imali priliku isprobati igru su i više nego pozitivni. Pratit ćemo ovu igru s velikim zanimanjem jer nam se čini da itekako ima potencijala uspjeti među velikim divovima.

Kao što je to rekao Arekkz u svom videu – igra dosta također podsjeća na Smash Bros s raketama.

Igra će na početku ponuditi 10 mapa i 10 heroja s kojima ćemo igrati u četiri različita modea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra