Vijesti

Rocket Arena je novi potencijalni hit – 3 na 3 pucačina bazirana na klasama i… raketama

Pomalo smo zapostavili ovaj simpatični shooter budući da je danas na izlasku već jedna od najgledanijih igara na Twitchu. Zašto ne napraviti igru baziranu na najzabavnijem elementu takvih igara? Dosjetio se toga mali studio Final Strike Games, a odlučio financirati Electronic Arts. I eto ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rocket Arena je class based shooter poput Overwatcha ili Valoranta s gomilom naizgled zabavnih gadgeta i fora mehanika specifičnih za svakog od heroja. Uz jednu iznimku. Sva glavna oružja u igri su rakete. Različitih oblika i vrsta, ali rakete.

I ne bismo pisali ovo da Rocket Arena ne izgleda zaista zabavno, ali kao i kod drugih sličnih igara vrijeme će pokazati hoće li se primiti kod igrača. U svakom slučaju izgleda kao igra koja bi nas mogla zaokupirati barem u ovih nekoliko ljetnih mjeseci, pa ćemo se i mi sa svojim dojmovima javiti uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra