EA je potvrdio rad na Iron Man igri. Znamo prve detalje

Prošlih tjedana curilo je na sve strane, a sada je Electronic Arts konačno potvrdio rad na igri s Marvelovim superherojem Iron Manom u glavnoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Iron Mana EA je zadužio svoj EA Motive studio, isti onaj koji je ranije stvorio Star Wars: Squadrons, a sada radi na remakeu Dead Spacea zakazanom za početak iduće godine.

Iron Man će biti naslov za jednog igrača, a njegov razvoj vodi Olivier Proulx, producent zaslužan za Marvel’s Guardians of the Galaxy koji se prošle godine pokazao kao jedan od najboljih Marvelovih naslova uopće.

Neće tako skoro

Očekujte originalnu priču koja će se fokusirati na “komleksan karakter” i karizmu Tonyja Starka, a developeri obećavaju igračima da će uspješno predočiti osjećaj kako je to biti u koži Iron Mana.

Ali igru ne očekujte tako skoro. Kako stoji na službenoj stranici, Motiveov Iron Man tek je u fazi predprodukcije. Iako studio aktivno radi na proširenju kadra, kao jedan od istaknutijih Marvelovih heroja igrat ćemo najranije za 2 do 3 godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS