Vijesti

EA je razotkrio EA Sports FC, nogometnu simulaciju koja će zamijeniti FIFA-u

Electronic Arts i FIFA se nisu dogovorili. Svjetska krovna nogometna organizacija je tražila previše novca, EA nije pristao te nakon 30 godina FIFA odlazi u povijesti. Barem što se tiče EA. FIFA pregovara s drugim izdavačima koji bi trebali preuzeti ime s nekom novom igrom, a EA nastavlja s nogometnom simulacijom EA Sports FC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EA danas kreće s promotivnom kampanjom. Najveće nogometne lige, koje (p)ostaju partneri, tokom narednog vikenda promovirat će logotip te novo ime, ne bi li stotine milijuna gledatelja ukazali na ovu, rekli bismo, grandioznu promjenu.

U priopćenju novinarima, osim novog logoa, EA ne otkriva previše. Kaže da će s EA Sports FC nastaviti tamo gdje je stao s FIFA-om. “EA SPORTS FC bit će simbol za sport, simbol inovacije i promjene. Jako smo uzbuđeni što ćemo našim fanovima moći otkriti više u srpnju”, poručuje Nick Wlodyka iz Electronic Artsa.

ffa anketa

Kakav vam je EA Sports FC logo

  • Dobar 57%
  • Loš 43%
Hvala ti 🎉

Iz EA poručuju kako svaki piksel logotipa, kojeg vidite iznad, ima svoj smisao i svrhu. Spominju oblike i trokute koji ukazuju na 30 godina iskustva, a vi ćete najbolje znati procijeniti koliko to sve skupa ima smisla. Više o vizualnom identitetu novog branda možete saznati ovdje.

Više o EA Sports FC otkrit će u srpnju, a zasad EA obećava dosad neviđenu autentičnost nogometa, više od 19 tisuća igrača, 700 timova i 30 liga među kojima ostaju Liga Prvaka, Europska liga i Konferencijska liga te Premiership, La Liga, Bundesliga. Francuska liga… A naši klubovi? Dinamo je svoje prisustvo već potvrdio na društvenim mrežama, a za Hajduk se još čeka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano