Vijesti

EA: “Novi Battlefield gradimo kao platformu za naredna desetljeća”

Baš poput Dragon Age: Dreadwolfa i Skatea, novi Battlefield se nije uspio ugurati na listu naslova Electronic Artsa koji izlaze u ovoj fiskalnoj godini, ali čelnik kompanije uvjerava kako mu je IP i dalje jako bitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemamo nikakvih najava datuma ili budućih najava”, Andrew WIlson odgovorio je na pitanje ulagača o budućnosti Battlefielda. Međutim, poručuje da je u gotovo svakodnevnom kontaktu s DICE-om. “Imam beskrajno povjerenje u taj tim i beskrajno povjerenje u napredak koji ostvaruju prema budućnosti franšize”, poručio je ulagačima.

“Ne gradimo samo igru, gradimo platformu. Gradimo sadržaj kao platformu koja će usmjeravati live service u narednim desetljećima”, znakovito će šef EA. Potom zaključuje kako će Battlefield nastaviti biti značajan IP za EA, a više će otkriti kada budu spremni.

Podsjetimo, nakon fijaska s Battlefieldom 2042 unutar Electronic Artsa uslijedila je temeljita reorganizacija. Vođenje franšize preuzeo je Vince Zampella, nekada jedan od najbitnijih ljudi za Call of Duty serijal, a danas šef Respawna te tvorac Titanfalla. Na Battlefieldu danas radi nekoliko studija. DICE radi na novom klasičnom Battlefieldu, novi studio Ridgeline Games jednog od kreatora Haloa radi kampanju za istu, a Ripple Effect studio radi na, kako kažu, “potpuno novom Battlefield iskustvu”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano