Vijesti

EA o EA Sports FC 24: Ovo je potpuno drugačija igra

EA je snažno krenuo s marketingom za EA Sports FC 24. Nasljednik FIFA-e je ususret potpunom razotkrivanju u četvrtak dobio prvi CGI prikaz. Za naraciju se pobrinuo britanski glumac i oskarovac Daniel Kaluuya, a s papira je u ime izdavača obećao puno toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“EA Sports FC bit će potpuno drugačija igra”, obećao je Kaluuya u ime Electronic Artsa, premda trailer ne izgleda kao nešto potpuno drugačije. “Ovo je igra čiji duh se ne može slomiti. Iz ove blizine ikone postaju suigrači, ograničenja izgledaju više kao prekretnice, poput pretvaranja sna u stvarnost, poput postavljanja ljestvice koju će nova generacija preskočiti”, slakorječiva je naracija iza nove FIFA-e, odnosno, EA Sports FC-a.

Ono s čime EA nije oduševio na početku su lica 30 nogometnih zvijezda s naslovnica. Osim što svi skupa djeluju kao nabačeni, sama lica nisu suviše kvalitetno napravljena, pa internet pršti od reakcija. EA Sports FC tako već nazivaju Simsima i PS2 igrom, a koliko je EA zaista skrenuo u neozbiljne vode, i je li je uopće, saznat ćemo u četvrtak 13. 7.

Igra

Povezano