Vijesti

EA-ov Iron Man naslov razvija se u Unreal Engineu 5

Jedan od tri superherojska projekta koja je EA dogovorio s Marvelom je Iron Man igra developera iz Motive studija. Motive će, izgleda, nakon Star Wars Squadronsa te remakea Dead Spacea napustiti EA-ov interni Frostbite grafički pokretač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedvosmisleno to otkriva oglas za posao, u kojem Motive traži audio inženjera za razvoj Iron Man igre u Unreal Engineu 5. Tako će Iron Man biti još jedan naslov iz plejade onih koji se očekuje da će oko 2025. godine početi prikazivati punu raskoš Epicovih novih tehnologija poput Lumen globalnog osvjetljenja, MetaHumana i Nanite geometrije tekstura.

Osim da se radi o akcijskom naslovu iz trećeg lica, jedan drugi oglas blago ukazuje i na potencijalno open-world okruženje. O samoj igri još uvijek ne znamo ništa konkretnije od toga, a od izlaska smo udaljeni najmanje 2-3 godine.

Kada smo kod Marvela, Sonyjev Insomniac studio za ovu jesen priprema Spider-Man 2, a nekad kasnije, možda već u 2024., uslijedit će još jedan njihov Marvel projekt – Wolverine koji neće biti za malu djecu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra