Vijesti

Još jedan studio pridružio se razvoju novog Battlefielda

Electronic Arts nastavlja s praksom stavljanja na čekanje svojih projekata kako bi se prioritizirao rad na novom Battlefieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na čekanje je prvo stavljen novi Need for Speed, budući da je Criterion Games dobio zadatak dovršiti razvoj kampanje nakon zatvaranja Ridgeline studija Marcusa Lehtoa, a sada je u ispomoć uključen i studio EA Motive – tvorac remakea Dead Spacea te Star Wars: Squadronsa.

Motiveov Battlefield tim vodit će Roman Campos-Oriola, kreativni direktor s razvoja Dead Spacea, a EA je uvjeren kako će iskustvo tima u razvoju jakih priča osobito doprinijeti razvoju Battlefield kampanje.

Inače, Motive će, poručuju iz Electornic Artsa, paralelno nastaviti razvijati svoj Iron Man projekt koji nastaje u uskoj suradnji s Marvelom. Dodaju kako razvoj te igre ide jako dobro, ciljevi se dostižu na vrijeme te ova nova interna podjela nebi trebala naročito utjecati na dinamiku razvoja.

Kraj za Battlefield 2024

No da se vratimo na Battlefield, točnije na BF 2024, nakon relativnog iskupljenja brojnim ažuriranjima, njegovo vrijeme stiglo je samom kraju. EA je potvrdio kako završetak sedme sezone igre ujedno znači i kraj aktivnog razvoja.

Tu i tamo možete očekivati neku zakrpu, izazov, ili čak novi mod, ali kraj je blizu i priprema se teren za, nadamo se, veliki povratak kakav Battlefield serijal zaslužuje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra