Vijesti

EA priznaje da će tjednima popravljati Star Wars Jedi: Survivor

Nakon prvih recenzija, puno prašine se podiglo za Star Wars Jedi: Survivorom. Premda velika većina recenzenata hvali priču i gameplay, očito je da igra pati od tehničkih problema, a posebno na PC-ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Survivor debitira sutra i tada ćemo biti pametniji, ali popularni kreator Skill Up već je upozorio na performanse od kojih pati čak i RTX 4090 grafičkih kartica. On i drugi upozoravaju na neujednačeno izvođenje, kašnjenje učitavanja tekstura, crasheve..

Svejedno, Star Wars Jedi: Survivor drži odličan prosjek ocjena na Metacriticu. S prosjekom od 86, neki recenzenti su išli toliko daleko, pa su igri davali maksimalne ocjene bez obzira na sve. Što sugerira da situacija ipak nije toliko strašna, međutim, i sam Electronic Arts priznaje da nešto nije u redu.

“U narednim tjednima izdat ćemo zakrpe koje će popraviti bugove, poboljšati performanse i dodati više opcija pristupačnosti”, pišu na Twitteru. Ključna je formulacija rečenice i upotreba “tjedana” kao vremenskog okvira, što znači da je EA izdavač itekako svjestan kako igra nije (bila) spremna za izlazak.

Prva u nizu zakrpa izlazi sutra, kada Star Wars Jedi: Survivor dolazi na PC, PS5 i XSX/S.

Igra

Povezano