Vijesti

EA više nije kralj NFL-a: Stiže konkurencija u obliku 2K-a

Američki nogomet i nije odveć popularan kod nas, pa tako nisu ni Madden igre (iako je trend popularnosti u uzlaznoj putanji), ali bez obzira na sve porpilično nas je iznenadilo priopćenje 2K Gamesa i NFL asocijacije o sklapanju sporazuma za razvoj novih NFL igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi znamo što se dogodilo nakon što je 2K krenuo razvijati NBA igre. Na Electronic Artsov NBA Live svi su zaboravili, a NBA2K postao je sinonim za košarku u video igrama. Ipak, ovim sporazumom EA-ov Madden nebi trebao biti u direktnoj opasnosti.

Naime, 2K i NFL sklopili su suradnju za NFL igre koje neće biti simulacije, a jedna igra već je u razvoju i planiran je izlazak 2021. godine. Nadajmo se kako se ne radi o kasino slotovima. NFL nema nikakvih dodirnih točaka s kasinima, ali nema ni NBA pa…

U svakom slučaju, Electronic Arts više nije vladar NFL-a, a u budućnosti bismo trebali igrati nešto ležernije NFL igre razvijene u 2K studijima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano