Vijesti

Ekspanzija za Maneater stiže već krajem ljeta

Prije par mjeseci pisali smo kako je otkrivena nova ekspanzija za popularnu igru Maneater. Igra je povodom izlaska nove generacija konzola odmah dobila i nadogradnju, a zatim je u siječnju postala djelon PS Plus ponude igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj ekspanziji dobit ćemo dvije nove epizode i potpuno novu regiju. Glavna radnja vrti se oko lika koji se zove Trip Westhaven. On zajedno sa svojim pratiteljima kreće u potragu za istinom (Truth Quest). Dosad je samo slušao mitske priče o ogromnim psinama, a sada se želi uvjeriti postoje li oni stvarno.

Uz samu priču, dobit ćemo nove predatore, nove ekosustave i pet novih evolucija. Maksimalan nivo je povećan s 30 na 40, a naš psić sada može biti još veći! Kao i u glavnoj igri, vraća se sustav lovaca na glave, a oni će biti opasniji nego ikada.

Za igranje DLC-a potrebno je posjedovati osnovnu igru Maneatera, a koji će biti dostupan po cijeni od 115 kn. Maneater: Truth Quest igramo 31. 8. na PC-ju, Playstationu i Xboxu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano