Vijesti

Elden Ring posebnim događajem proslavit će svoj prvi rođendan i možda najaviti prvu ekspanziju

Bliži se prvi rođendan Elden Ringa, najbolje igre 2022. godine te jedne od najboljih uopće, a uslijed poplave glasina o velikoj ekspanziji From Software najavio je poseban događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi rođendan proslavit će u Red Bullovoj modernoj gaming dvorani u Stockholmu, a tim povodom održat će veliko događanje koje će prenositi uživo. Ono je zakazano za 25. 2., a više detalja otkrit će uskoro. Sasvim izglednim se čini najava prve velike ekspanzije koja je navodno već dulje vrijeme u razvoju.

O ekspanziji je prošli tjedan izvijestio istaknuti insajder Lance McDonald, kaže da uvodi veliku dozu novog sadržaja i nove gameplay mehanike. Na ekspanziju ukazuju i brojne reference u source datotekama igre, a sasvim sigurno postoji golemi interes igrača za još Elden Ringa. Većina od 13 milijuna igrača sigurno bi izdvojila novac za još kvalitetnog sadržaja kojeg ćemo, nadamo se, gledati 25. 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano